flag flag flag flag
banner

Kvalitetssikring i Medicinalbranchen

PostImage

Medicinal- og pharmavirksomheder står i øjeblikket over for store udfordringer. Branchen er i høj grad præget af reguleringer og lovgivninger, og det er vigtigere end nogensinde, at virksomheder overholder kravene.

Miladan samarbejder med flere private- og offentlige virksomheder indenfor området, som er ansvarlig for medicin og lægemidler til patienter.

Vi vil gerne fortælle, hvordan vores forseglings- og sikringsydelser kan være med til at bidrage til kvalitetssikring i medicinalbranchen.

Vi kender til udfordringerne, men vi kender også løsningerne.

En branche i udvikling

I den kommende periode, vil der ske større ændringer i medicinalindustrien. Ifølge PWC, står branchen midt i en overgang. Overgangen er kendetegnet ved en udvikling, hvor vi skal være mere målrettet omkring produktionen af lægemidler og medicin.

Der skal produceres mere “personaliseret medicin“, som skaber en effektiv medicinsk behandling.

Behandlingerne skal være specificeret til den enkelte patient. Førhen har vi fokuseret mere på masseproducerende medicin, og oplevet et for stort antal af patienter, som ikke reagerede positivt på behandlingerne.

Dette medfører en stigende pres på medicinalvirksomheder. Personaliseret medicin vil blive et endnu større fokusområde i fremtiden, hvilket vil ændre lovgivninger indenfor markedet, og medføre store organisationsændringer i branchen.

Medicin - Plombering - kvalitetssikring

Kvalitetssikring imod manipulation

Risikoen for manipulation med produkter, data eller teknologi er altid en ubehagelig tanke. Det er ligegyldigt, hvilken branche der er tale om, så udgør manipulation et problem.

Men der er dog noget ekstra skræmmende ved tanke om manipulering af lægemidler, hospitalsteknologi og private helbredsinformationer. Det er meget personlig information, som mange af os helst ikke ønsker at dele med andre.

Derudover, så kan konsekvenserne være meget alvorlige. I værste fald kan uautoriseret håndtering ende ud i et fatalt resultat, da der ikke længere er tale om et plomberet og beskyttet produkt.

Dette understreger vigtigheden af kvalitetssikring igennem hele organisationen. Kvalitetssikring af medicin og lægemidler skal kunne spores igennem hvert led i værdikæden, så forbrugerne og patienterne kan blive garanteret en sikker proces.

Stort set alle medicinalvirksomheder foretager produktion, eksperimenter og undersøgelser under kontrollerede og certificerede forhold med positive resultater. Resultaterne skal dog stadig være intakte ved brug, og det er sværere at garantere for.

Plombering af medicin og lægemidler

Lad os prøve at kigge på et par områder, hvor kvalitetssikring med plomber spiller en afgørende rolle.

  • Farligt medicin: Dette kendetegner medicin, som kan skabe afhængigheds- eller dødelige udfald i store doser. Disse typer af medicin kræver ekstra overvågning og sikring, så medicinen ikke falder i uautoriseret hænder.

  • Kritiske prøver: Prøver og undersøgelser vedr. kritiske sygdomme skal individuelt plomberes. Det er vigtigt, at man forhindrer manipulation af disse prøver, da det vil give misvisende informationer om patienternes tilstand og helbred.  

  • Følsom data: Medicinske rapporter med følsomme informationer skal altid sikres imod uautoriseret personer. Der eksisterer mange private oplysninger vedr. fysisk- og psykisk helbred, som skal holdes fortroligt. Medicinalvirksomheder har pligt til at beskytte denne data, og forsegle oplysningerne med en plombering.

Miladan tilbyder effektiv plombering

Vi tilbyder flere effektive plomberings- og sikringsløsninger, som kan være med til at optimere sikkerheden for branchen. Det handler faktisk alt sammen om virksomhedernes behov og udfordringer.

Plastikplomber fra Miladan udgør et simpelt, men samtidig fleksibelt, alternativ. Flere af plomberne er justerbare plomber med variable lukkelængder. Ved forsegling af større mængder af medicin eller prøveposer, er det effektivt med en plombe, der kan justeres i længden.

Vi har et stort udvalg af justerbare plastplomber, som f.eks. EasyLock eller SafeLock, der er velegnet til sikring af medicin og lægemidler. Begge produkter giver en manipulationssikker løsning.  

En anden mulighed er Miladans sikkerhedsposer. Sikkerhedsposerne hjælper med at optimere håndteringen af medicin, lægemidler og fortrolige dokumenter, og kan yde en ekstra sikkerhed under transportering.

Poserne kan også bidrage til at skabe klare linjer for personalet, så der ikke opstår uheldige situationer eller misforståelser ved håndteringen af bestemte produkter og informationer.

Alt i alt, så tilbyder Miladan flere muligheder til medicinalvirksomheder, som ønsker at investere mere i kvalitetssikring af deres produkter.

Safelock plombering kvalitetssikring

Kontakt for kundetilpasset produkt

Vi vil rigtig gerne hjælpe din virksomhed med at finde den rigtige plombering.

Det kan være svært at skelne mellem plombernes styrker og svagheder, så vi sørger for professionel rådgivning igennem hele beslutningsprocessen.

Miladan giver dig muligheden for at modtage en gratis vareprøve. Dermed kan du selv tjekke, hvorvidt plomberingen passer til din virksomhed.

Ønsker du at kontakte os vedr. plomber? Kontakt os venligt på 75 82 83 00.

Du kan læse flere spændende historier på Miladans Facebook.

Har du spørgsmål vedr. artiklen, skriv endelig til rc@miladan.dk.

Miladan · Ulvehavevej 42-46 · DK-7100 Vejle · Tlf: +45 7582 8300 · E-Mail: info@miladan.dk