flag flag flag flag
banner

Forsegling af fødevarer

PostImage

Fødevareindustrien udgør en vigtig og afgørende del af det danske samfund. 

Det har naturligvis stor betydning for den danske import- og eksport. Fødevareklyngen (Beståede af store og små virksomheder) stod alene for en eksport af en værdi på 157 mia. kr. Det udgør en fjerdedel af Danmarks samlede vareeksport.

Danmark eksporterer hovedsageligt fødevarer til andre EU-lande. I de senere år er der dog sket en stigende udvikling i eksporten til Asien. Specielt Kina og Japan er blevet populære i de seneste par år,  udgør de største eksportmarkeder uden for EU sammen med USA og Norge. 

For mange danskere fødevareforbrug og -adfærd også en identifikationsværdi. Sunde og økologiske fødevarer og vaner kendetegner en mere grøn og miljøvenlig retning, som mange anser som en væsentlig del af være ansvarlig menneske.  

Derudover, så er danske fødevarer også en stor del af den danske tradition og historie, og har i høj grad været med til at forme kulturen i Danmark.

Vi er meget stolte af vores fødevaretraditioner, og de bliver kendetegnet som en stærk del af den danske DNA. 

Det understreger blot vigtigheden af, at der er fokus på sikkerheden og sikringen af fødevarer. Vi har alle en relation til fødevarer, og vil gerne have en vished om fødevarernes kvalitet. 

Fødevarer plombering

Sikkerhed og sikring af fødevarer

Maksimal sikkerhed og sikring ved transport af fødevarer er svær at imødekomme, men det er en god ide at foretage investeringer i plomberingsløsninger, da det giver en ekstra sikkerhedsindsats. 

Der er flere grunde til, at plomber kan betragtes som en nødvendighed, når det kommer til transport af fødevarer. En af de mest essentielle grunde er, at der ofte er påkrævet et bestemt niveau af lastsikring.

Virksomheder skal kunne garantere, at produktets kvalitet er intakt under hele transporten. Forbrugerne vil have tryghed, og sikkerhed skaber tryghed. 

Fødevareindustrien kan være en svær størrelse, da den i høj grad er en dynamisk branche, der er præget af ændringer i forhold til lovgivninger og krav.

Det er nødvendigt at være opdateret i forhold til disse reglementer, for en mangelfuld og dårlig lastsikring kan have ærgerlige og alvorlige konsekvenser i sidste ende. 

Plomber øger sikkerheds- og sikringsniveauet

Plomber fra Miladan hjælper fødevarevirksomheder med at fokusere mere målrettet på arbejdet med at sikre transporten af fødevarer. 

Til denne opgavetype er der ofte behov for en kraftigere plombering, der tilbyder en stærk og robust løsning. Fødevarer bliver transporteret i tonstunge container, og det er nødvendigt med plomber, der har styrken til at kunne håndtere disse størrelser. 

Vi anbefaler, at man kigger på plomber i kategorierne, containerplomber og metalplomber

Containerplomber eller -bolte fra Miladan er en certificeret løsning, der altid giver den nødvendige og påkrævede sikkerhed. Plomberne er certificeret med ISO 17712:2013 standard, samt klassificeret som “High Security Seal” og C-TPAT kompatibel. 

T-Seal er en metalplombering, der kan anvendes som toldsegl. Metalplomben har dokumenteret sikkerhed, og er godkendt i forhold til gennemførelsesbestemmelserne til toldkodeksen Europa kommissionens Forordning (EØF)

Begge typer af plomber er velegnet til fødevareindustrien, for de har en meget høj brudstyrke, som sikrer optimal beskyttelse.

Disse plomberings- og sikringsløsninger forhindrer manipulation med fødevarer, og giver både virksomheder og forbruger en sikkerhed om, at fødevarene bliver transporteret sikkert fra produktion til butik.

Kontakt Miladan for rådgivning og bestilling

Du kan bestille plomber til din virksomhed nu, ved at sende en henvendelse til Miladan – Bestil plomber nu! 

Vi står også til rådighed, hvis du ønsker rådgivning om brugen af plomber indenfor fødevarebranchen. 

Hvis du ønsker en hurtig levering, så anbefaler vi bestilling af vores standard plomber. Miladan tilbyder også en kundetilpasset løsning, hvor du kan skabe en unik plombe med eget logo og tekst. 

Miladan · Ulvehavevej 42-46 · DK-7100 Vejle · Tlf: +45 7582 8300 · E-Mail: info@miladan.dk