flag flag flag flag
banner

Effektiv Brændemærkning

PostImage

Tyverisikring af værdier bliver mere og mere en nødvendighed i danske hjem og virksomheder.

Organiseret kriminalitet udgør en reel sikkerhedstrussel, da tyvene arbejder effektivt og målrettet mod at stjæle værdifulde ejendele, som kan sælges videre på det sorte marked.

Det er derfor effektivt at investere i en tyverisikring, som kan hjælpe dig imod ubudne gæster. Brændemærkning kan være løsningen, som dine værdier – eller din virksomheds værdier skal sikres med.

Miladan vil gerne give dig rådgivning om mulighederne med en brændemærkning.

Brændemærkning til træ og læder

Hvorfor er det overhovedet aktuelt at snakke om brændemærkning? I øjeblikket bliver der gjort en stor indsats for at forhindre handel med hælervarer. Bl.a. har Det Kriminalpræventive Råd lanceret en kampagne på tværs af deres digitale platforme, som skal sætte fokus på emnet.

Produkter fremstillet i træ, læder og til dels også plast udgør en stor del af hælervarerene, og er meget udsatte ved indbrud og tyveri. Det er derfor nødvendigt at arbejde præventivt med disse varer, så man gør det mindre attraktivt for tyvene at stjæle produkterne.

Når man har at gøre med produkter fremstillet i træ og læder, så er det en god ide at anvende brændemærkning som tyverisikring.

En brændemærkning giver en permanet og synlig mærkning, som altid sender et budskab om en sikret og mærket vare.  

Brændemærkning efter behov

En brændemærkning er ikke blot en effektiv tyverisikring, men det er i høj grad også en flot tyverimærkning. Det efterlader et meget pænt og rustikt resultat på produktet, som bliver udarbejdet i samarbejde med Miladan.

I Miladan kommer kundens behov altid i første rækker, og brændemærkning tilbyder en 100% kundetilpasset løsning.  

En tyverimærkning er ikke kun en sikringsanordning, men er også et redskab til branding. Der er mulighed for at tilføje logo og tekst efter eget ønske, som giver en 100% unik løsning for din virksomhed. En unik tyverimærkning giver en ekstra sikkerhedsværdi til virksomheden, da den sender et signal om, at virksomheden prioriterer sikkerhed meget højt. 

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at designet er rigtigt, så er det altid muligt at få leveret en gratis vareprøve. En vareprøve hjælper dig med at afgøre, hvorvidt tyverimærkningen passer til dine behov.

Find den rigtige løsning

Der findes mange former for tyverimærkninger på markedet i dag, og det kan ofte være svært at finde rundt i, hvornår en tyverimærkning reelt kan bidrage med sikkerhed til ens hverdag.

Men selvom der findes mange alternativer, så er det utrolig vigtigt, at man finder den rigtige løsning. Miladan er specialister i tyverimærkning, og ifølge vores erfaring, så handler det om at fokusere på forudsætningerne for produktet.

Det er afgørende at anvende en tyverimærkning, som egner sig til produktets materiale. F.eks. kan en brændemærkning kun anvendes på bestemte plastoverflader, så det er nødvendigt at undersøge inden bestillingen af brændemærkningen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken tyverimærkning der er mest effektiv til dit produkt, så kontakt Miladan for professionel rådgivning.

Ønsker du mere information om brændemærkning? – Klik her

Ønsker du at modtage en gratis vareprøve? – Klik her

Miladan · Ulvehavevej 42-46 · DK-7100 Vejle · Tlf: +45 7582 8300 · E-Mail: info@miladan.dk